??????????????????????????

Posted by on iulie 6, 2009 
Filed under Personal and tagged

In cele din urma s-a demonstrat, zic ei, fara echivoc, ca intreg universul nostru se invarte in jurul soarelui. Eu merg si mai departe si spun ca intreg universul tau se invarte in jurul fiintei tale. Este de fapt creatia ta proprie. E socant sa descoperi, indiferent ce varsta ai acum, ca universul in care traiesti este rezultatul gandurilor pe care le-ai cernut din momentul in care te-ai nascut si pana in momentul constientizarii? Te bulverseaza responsabilitatea faptului ca ai fost creat ca sa creezi? Te-ai gandit vreodata in mod concret si necuprins de ilaritate ca tot ceea ce ai gandit in mod constient sau nu, a dus la formarea universului pe care il vezi, il simti si il cunosti? Ti-ai pus vreodata intrebarea cum ar fi aratat universul tau daca gandurile tale ar fi fost altele?
Te-a framantat vreodata de ce trebuie sa inveti codurile sociale de reprezentare ? De ce trebuie sa zici la rosu, rosu si nu altfel? De ce ziua e zi si nu noapte? Ce s-ar fi intamplat daca refuzai sa te conformezi acestor raspunsuri preprogramate? Ai fi fost diagnosticat cumva, direct, cu vreo boala rara si regretabila?
Daca tot iti creezi propriul univers, de ce trebuie sa folosesti pensulele si acuarelele altuia? Sunt cumva interese comerciale legate de fiinta ta? Esti cumva sclavul unor universuri gigant construite inaintea ta si care nu-ti permit decat sa iti construiesti un univers al tau intre limitele universului general?
Care e rolul tau in viata ta? De ce esti aici si nu in alta parte? Cine esti, ca rolul creatorului a fost dat demult?
Desfida-ti existenta si raspunde-ti.
Daca indraznesti.
Share and Enjoy:

CommentsLeave a Reply
(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X